Despre noi

Catalog porta doors

De peste 20 de ani am avut privilegiul de a transforma interioarele si de a rafina gusturile a milioane de clienti. 

Prima fabrica a fost fondata in anul 1992 langa Wejherowo. In urmatorii ani, am avut o dezvoltare dinamica si am inaugurat fabricile din Elk, Suwalki si Arad.

 

1992 - este fondata Porta KMI Polonia

2000 - este inaugurata o fabrica moderna pentru tocuri pe furnir natural la Elk - Porta KMI System

2001 - sunt inaugurate fabricile din Suwalki, Porta KMI Fornir si Porta KMI Metal (tocuri metalice)

2005 - inaugurarea oficiala a Porta KMI Romania

2009 - Transferul productiei de tocuri si supralumini pe furnir natural catre Porta KMI Fornir, in Suwalki

Astazi, Grupul Porta este format din 6 fabrici, iar volumul lunar este de peste 65000 de seturi de usi si tocuri.

 

Succesul Porta se datoreaza in primul rand muncitorilor cu un inalt grad de calificare profesionala, care, in combinatie cu investitiile solide au oferit companiei posibilitatea unei dezvoltari dinamice si competitivitate pe piata. Masinile de ultima generatie si utilizarea tehnologiei moderne permit o productie automatizata. Astfel, putem oferi produse la cele mai inalte standarde calitative, pastrand insa preturile atractive. In acelasi timp, protectia mediului reprezinta una dintre preocuparile noastre. Din acest motiv, utilizam doar materie prima ecologica, achizitionata de la cei mai cunoscuti producatori. De asemena, o moderna centrala pe baza de deseuri lemnoase asigura necesarul de energie termica pentru intreg procesul de productie.

 

Porta a facut intotdeauna toate demersurile pentru a obtine certificarile si atestatele tehnice emise de institute de specialitate, in masura sa confirme proprietatile produselor utilizate in constructii. Gama de produse pe care o oferim clientilor nostri cuprinde usi de interior, de intrare in apartament, de exterior, industriale, produse care pot fi utilizate in orice tipuri de cladiri, de la apartamente, pana la hoteluri, birouri, institutii publice sau facilitati industriale. Pentru a raspunde cerintelor pietei de investitii, specialistii in arhitectura si design ai Porta au creat si dezvoltat produsele contract non-standard. Astfel, exista posibilitatea sa oferim produse care raspund cerintelor individuale ale oricarui client.

Compania noastra detine un lant de magazine in cele mai mari Hipermarket-uri din Bucuresti, agenti de teren, call center online. Echipele noastre de consilieri, ingineri de masuratori si montatori autorizati Porta Doors va aduc in case usile potrivite nevoilor dumneavoastra, cele mai bune variante tehnice dar si designul perfect, totul pentru dumneavoastra. 

Multumirea clientului este datoria noastra!!

Harta fabrici Porta Doors

 

Oferte speciale

» Vezi toate ofertele

Promotii

Promotie Culori 3D
Promotie Culori 3D

- +5% pentru Porta FIT (toate modelele), Porta INSPIRE (toate modelele), Porta CONCEPT (toate modelele) - +10% pentru Porta DECOR (plina, geam mic, geam mare, model L), Porta STIL (toate modelele) Culorile incluse in promoție sunt: - Portasynchro 3D: Stejar Inchis (RDC), Wenge Alb (RNS) - Portaperfect 3D: Stejar Malibu (PDM), Stejar Siberian (PDY)

» Vezi toate promotiile